I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

My BnB Service verzorgt de verhuur, marketing,

styling en schoonmaak

voor zowel B&B, AirBnB als (tijdelijke) woningverhuur

Meer verdiensten

airbnb-Verdien_meer

Wilt u niet de zorgen maar wel de inkomsten van woning verhuur? My BnB Service biedt meer rendement op uw huis zonder stress.

Zorgeloos verhuren

airbnb-Zorgeloos_verhuren

My BnB Service neemt al het werk rondom de verhuur van uw huis uit handen, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw vakantie.

Persoonlijke touch

mybnbservice_13

My BnB Service zorgt voor een aangename en persoonlijke verhuur. Met aandacht voor uw woning en aandacht voor uw gasten!

ONLINE ZICHTBAARHEID

Met de juiste foto’s en tekst zorgt My BnB Service voor een aantrekkelijke advertentie. Uw woning wordt verhuurd voor de beste prijs met een optimale bezettingsgraad.

BOOKING MANAGEMENT

My BnB Service neemt de reserveringsaanvraag in behandeling, bekijkt of de gasten voldoen aan het vooraf vastgestelde profiel en houdt contact tijdens en na het verblijf.

CHECK IN & SLEUTELS

My BnB Service ontvangt uw gasten, overhandigd de sleutel en geeft tips over wat er te doen is in de omgeving.

CALAMITEITEN

Als uw gasten vragen of problemen hebben tijdens hun verblijf kunnen ze tussen 8 en 23 bij My BnB Service terecht.

RECENSIE SERVICE

My BnB Service schrijft recensies over het verblijf van uw gasten en zorgt er ook voor dat uw gasten een goede recensie voor u achterlaten zodat u in de toekomst uw woning nog sneller verhuurd.

BED & BREAKFAST

___

Eigenaren van een Bed & Breakfast kunnen tegen een gereduceerd tarief gebruik maken van de marketing en boekingstools van My BnB Service. U doet de schoonmaak en verzorgt het ontbijt en My BnB Service neemt u alle verdere rompslomp uit handen. Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen neem dan vrijblijvend contact op.

STYLING

___

Heeft u een leegstaande ruimte die u wilt gaan verhuren maar weet u niet goed hoe die in te richten? My BnB Service helpt u graag met de styling en inrichting van uw toekomstige Airbnb of B&B. Wij richten uw ruimte zodanig in dat deze in de smaak valt bij de juiste doelgroep waardoor u uw ruimte sneller en vaker verhuurd.

Doordat wij grootschalig inkopen en zeer ervaren zijn is het vaak goedkoper om My BnB Service uw ruimte in te laten inrichten dan dit zelf te doen.

 

RECENSIES

___

CONTACT

 

My BnB Service
Bloemendaal
KvK: 74489844

Mail:  info@mybnbservice.nl
Bel:    06 – 27625046

Ons werkgebied
Haarlem

Bloemendaal

Overveen

Heemstede

Zandvoort

Onze diensten
Airbnb Verhuur

B&B Verhuur

Styling